Dokter Van Breusegem publiceert nieuw boek

Het boek ‘Vi to’ sleept u mee in het ontroerende liefdesverhaal van de ouders van Peter Van Breusegem. Aan de hand van hun prachtige liefdesbrieven schetst hij hun kleine geschiedenis in het katholieke Vlaanderen van de jaren ’50. U kunt hem helpen de publicatie te verwezenlijken!

Vi to: ‘wij twee’

Veertig jaar geleden kreeg Peter Van Breusegem van zijn vader twee koekjesdozen vol liefdesbrieven. Hij moest beloven ze niet te openen voor zijn overlijden. Toen Peter de brieven las, was hij onder de indruk van de kwaliteit van de teksten. Ze brengen de verlovingsperiode van zijn ouders prachtig in beeld, en geven de tijdsgeest van het naoorlogse Vlaanderen weer. Daarom bundelde hij ze in een brievenboek, onder zijn auteursnaam Dirk van Babylon. De titel ‘Vi to’ betekent ‘wij twee’, en verwijst naar het boek ‘Het begon in een midzomernacht’ van Olav Gullvåg, dat zijn ouders nauw aan het hart lag.

Op de website van Dirk van Babylon vindt u al enkele voorproevertjes van dit bijzondere boek.

Het boek in handen krijgen

Om het boek te publiceren zodat iedereen van dit uniek verhaal kan genieten, lanceerde Peter Van Breusegem een crowdfundingactie. Als u een bijdrage stort, krijgt u een exemplaar van het boek toegestuurd wanneer het gedrukt is. U wordt ook uitgenodigd op de officiële boekvoorstelling, en u kunt zelfs een naamsvermelding krijgen in het boek …

Wilt u het liefdesverhaal van de ouders van dokter Van Breusegem mee tot leven wekken? En een gedrukt exemplaar van het boek in handen krijgen? Surf dan naar de website van Beefcake publishing en klik op de ‘Reward’ van uw keuze om uw bijdrage over te maken.

Ja, ik bestel het brievenboek in voorverkoop!

Zo maakt u de publicatie mee mogelijk.

Hartelijk dank,

Peter Van Breusegem