Medische praktijk Papenvest

T

Papenvest Medical is een huisartsenpraktijk waar artsen, gespecialiseerd in de huisartsgeneeskunde, eerstelijnsgezondheidszorg verstrekken buiten het ziekenhuis.

Huisartsen zijn hét eerste aanspreekpunt voor alle patiënten met gezondheidsproblemen.

Uw huisarts in uw woonkamer

Vanaf 1 februari loopt het tv-programma ‘Dag Dokter’ op VIER – Play4. Een van de 14 gepassioneerde artsen die erin verschijnen, is dokter Van Breusegem. Met plezier geeft hij de kijkers inzicht in zijn boeiend beroep. Vanaf dinsdag 9 februari komt hij in het programma in beeld.

Met interesse voor de patiënt als persoon, met een luisterend oor, in een innige vertrouwensband, behulpzaam aanwezig op intieme momenten … Al 25 jaar lang staat dokter Van Breusegem onze patiënten op die manier ten dienste, en nu krijgt u een blik achter de schermen. Kijkt u ook? Stem af op VIER – Play4 om 19:45 van maandag tot donderdag.

Lees onze laatst verschenen artikels

Ontslaving – Antipsychotica

90. Antipsychotica Antipsychotica vormen een groep geneesmiddelen die als voornaamste doel hebben de symptomen van een psychose tegen te gaan. Toen ik nog student [...]

Corona update

In onze praktijk worden al de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om coronabesmetting te voorkomen. Toch kunnen we het risico op besmetting niet volledig uitsluiten.

Als u griep- of verkoudheidssymptomen vertoont, vragen wij u daarom niet op consultatie te komen, voor uw eigen veiligheid en deze van ons personeel en de andere patiënten. Onze artsen plegen graag telefonisch overleg met u.

U kan in de praktijk contactloos betalen en (na telefonisch overleg) contactloos bepaalde documenten afhalen.

Chronische patiënten raden we aan om de nodige consultaties niet uit te stellen.

Voor testing verwijzen we u graag door naar de Brusselse testcentra.

Bang voor besmetting?

Als u geen ziektesymptomen vertoont, is een consultatie niet nodig, ook al had u contact met een besmet persoon of verbleef u in een risicogebied.

Vertoont u wel symptomen (hoge koorts, hoesten en kortademigheid)? Neem dan alstublieft eerst TELEFONISCH CONTACT met ons op voordat u op consultatie komt. Kom alstublieft niet zomaar naar de open raadpleging.

Veelgestelde vragen

Vraagt u zich af of het nodig is dat u binnen blijft, wanneer u uw huisarts moet contacteren en wanneer u zich moet laten testen?
We geven u hier een antwoord op deze en andere veelgestelde patiëntenvragen rond het coronavirus of Covid-19.

Informatie in andere talen

Op de website van het Huis voor Gezondheid vindt u affiches, filmpjes en informatie over het virus en de maatregelen in heel wat andere talen. Hebt u buren, vrienden of familie die de Nederlandse of Franse taal niet beheersen? Deel deze anderstalige informatie dan met hen. Zo helpt u de verspreiding van het coronavirus in te dijken.